September 2016

Na een rustige zomer (alleen twee etsen in museum Ôpsterlan, Gorredijk in Friesland) waarin de tijd eindeloos leek. En alle ideeën en gedachtes onbeperkt door mijn hoofd mochten dwarrelen werd september een heel drukke maand.

Ik had me al maanden eerder ingeschreven voor de ADAF (Dutch Annual Art Fair) en had daar echt zin in. Onverwacht kreeg ik de vraag van het Aposolisch Genoodschap uit Zaandam of ik wilde exposeren bij de Culturale. Eerst verzamelde ik achtergrondinformatie op het internet, want net als mijn kinderen mogen mijn schilderijen ook niet zomaar overal naar toe. Wat ik las en zag was heel inspirerend en leuk. Genoeg om in gesprek te gaan. Helaas bleek de opening van de ADAF en de Culturale samen te vallen zodat ik een fysieke keuze moest maken. Het hele weekend was op beide locaties fantastisch, druk bezocht en goede reacties.

Stand Tanja Swart op de ADAF 2016

Mijn stand op de ADAF

Schilderijen opgehangen in het atrium van het Fioretti College in Lisse

Schilderijen opgehangen in het atrium van het Fioretti College in Lisse

Schilderijen Tanja Swart van bovenaf gezien in het Fioretti College

Schilderijen van bovenaf gezien

 

Het weekend voor de Culturale en de ADAF heeft Jurjen Nieuwenhuizen van Jur Media Producties een fantastisch filmpje gemaakt over mijn schilderijen. Hij bedacht een prachtige locatie.  We zijn een hele dag bezig geweest voor de opname, maar het resultaat is spectaculair. Het filmpje is op mijn site te zien bij het hoofdstuk over mij.

poster-culturale

Op de valreep net voor de sluitingsdatum heb ik nog een ets afgedrukt en ingestuurd voor de BAS Grafiekwedstrijd…..